Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 29 Sitemizi Nereden Buldun ? : site admininden Yaş ? : 13 Takma Ad ? : tono Sanal Hayvan : Kullanıcı Deneyimi : Üye Paylaşımı : Kayıt tarihi : 26/06/08
METİN2 SANCAKKO KNİGHT süper oyunlar bu oyunları oynayanlar warmı
...ßü$r@... Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 28 Sitemizi Nereden Buldun ? : site kurucusundan Yaş ? : 12 Takma Ad ? : ßü$h Sanal Hayvan : Kullanıcı Deneyimi : Üye Paylaşımı : Kayıt tarihi : 26/06/08
walla ben metin2 oynuyorum ama diğerlerini sevmiyorum
Chatlaq Yoshycı Administratör
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 29 Sitemizi Nereden Buldun ? : Kankim yolladı Yaş ? : 13 Takma Ad ? : Catlaq Yoshycı Sanal Hayvan : Kullanıcı Deneyimi : Üye Paylaşımı : Kayıt tarihi : 26/06/08
ben biere knigt oynadım süper oyunda tam oynamasını bilmediim için sonra bıraktım:dama izliorm süper
taner_1903 Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 29 Sitemizi Nereden Buldun ? : site admininden Yaş ? : 13 Takma Ad ? : tono Sanal Hayvan : Kullanıcı Deneyimi : Üye Paylaşımı : Kayıt tarihi : 26/06/08
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 29 Sitemizi Nereden Buldun ? : Kankim yolladı Yaş ? : 13 Takma Ad ? : Catlaq Yoshycı Sanal Hayvan : Kullanıcı Deneyimi : Üye Paylaşımı : Kayıt tarihi : 26/06/08
ben sims oynadım süper ya o da bi türlü vaxgeçemedim valla
...ßü$r@... Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 28 Sitemizi Nereden Buldun ? : site kurucusundan Yaş ? : 12 Takma Ad ? : ßü$h Sanal Hayvan : Kullanıcı Deneyimi : Üye Paylaşımı : Kayıt tarihi : 26/06/08
Konu: .. Ptsi Haz. 30, 2008 11:06 am
öyle diyolar ama hiç oynamdım
Chatlaq Yoshycı Administratör
yeni versyon u çıktı ama onu oynıyamadık indirdik pc ye zarar verdi yani program virüslüymüş o zmn bende eski versyonlarından oynadımorda ilk alinei yapıosn sonra evinin yerini seçiosn yapıosn eşya fln alıosn evine ole geçindiriosn ama mesela ben oynarken gördüm buzdolanına gitti kadın elinde cola var ama üzerinde markası bile yazıo ya süper o yuzden
taner_1903 Aktif Üye